Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Kukkia

Posted by sirokko : 23 helmikuun, 2013

Satusivellin 8   pyytää ottamaan käteen lyijykynän ja vesivärit. Niillä pitäisi saada aikaan kukkia. Tosi vaikea haaste minulle. Ei näy kukkiakaan missään, edes mielikuvituksessa.  Valokuvan perusteella yritin ensin persikankukkia silmissäni jo japanilaiset kirsikankukkatyöt. Hih.  Keveys ei ole vahvin puoleni.  Putosin aika pian takaisin maan pinnalle.  Paperi kääntöön ja mitäs sitten.. Vessan hyllyllä on kimppu piiskaherneitä kuivakukkina, no siitä seuraava yritys.  Parkkeerasin siis itseni huussin ovelle.. tässä vaiheessa mies jo katsoi minua aika omituisesti, joten tein vain yhden otoksen, siihenkin tuli näköjään pääosaan ruukku, mutta sillä mennään. Käytin vähän keltaista peiteväriä että sain nuo  päällimmäiset kukat näkyviin.

IMG_3119

Noista ylimääräisistä täplistä paperilla on tulossa minun tavaramerkkini, vähän kuin Miron ruksit jahka tässä nyt kehityn ne kätkemään paremmin 🙂

 

 

 

12 vastausta to “Kukkia”

  1. Uuna said

    Ensiksi: Lisää noita täpliä, ne ovat hieno tavaramerkki ja muutenkin hienoja. Osa voisi olla ihan pieniä, osa suurempia.
    Toiseksi: Ihanan henkuva kimppu, mitä nyt vedet silmissä näen, kun kerrot niin hersyvästi ja näen silmissäni tilanteen.
    No, nyt alan nähdä oikeasti ja olen edelleen samaa mieltä, että hieno tuli. Ellet olisi kertonut, olisin luullut, että olet kipaissut ulkona hakemassa keväistä piristettä malliksi. Kaunis keltaisen ja puhtaan vihreän sekoitus. Pöytä on utuinen, eikä vie huomiota pääosalta. Tausta häipyy nätisti ja ruukku pullistuu.
    Monin tavoin siis onnistunut työ. Mene toistekin vessaan tekemään. Tosin kaikki sinun työsi ovat olleet hienoja, joten voit tehdä keittiön päydälläkin 😀

    • sirokko said

      Olisin kyllä voinut jättää taustan valkoisemmaksi niin kukat näkyisivät paremmin, mutta kun olen tämmöinen tuhruttaja. Kukat oli tosiaan aika oransseja jo, vähän lisäsin tuoreutta keltaisella, mikä oikeasti on niiden väri. Vielä ei ihan ole niiden aika luonnossa. Kiitos sinulle, kun jaksat töniä jatkamaan tätä mukavaa leikkiä. Enpä muuten olisi tätä kouluaikaista harrastusta uudestaan alkanutkaan. Odotan innolla oppituntia vesivärien käytössä 🙂

  2. susupetal said

    Bloggaajien perheet saavat vaan luvan tottua kaikkeen outoon, näin se on.

    Pidän täplistä, viiruista, rapaaisuista, mitä tahansa ylimääräistä kuviin nyt tulekaan. Suosittelen lämpimästi yksilöllisyyttä!

    Kuvasi kukat hehkuvat Algerian aurinkoa.

    • sirokko said

      Kohta on kaikki kukkulat tuon värisiä.. Kaikki tahallinen täplä, viiru yms. ylimääräinen vaatii muuten jo tosi taitoa että saa ne näyttämään hyvältä, tykkäisin kyllä, mutta kunhan nyt ensin saisin esiin sen pakollisenkin.

  3. harakka said

    Huuahdan oikein ja jään ihailemaan tätä sun tekemääsi kauneutta, voi aaaahhh!
    Kaunista!

  4. TeeTee said

    Ihana! Tämä on hauskasta kulmasta maalattu. Vähän kuin katselisi pöydän reunan tasolta vähän ylöspäin!

  5. Selma said

    Tykkään tosi paljon tästä maalauksestai. Osaat olla suurpiirteinen ja niin työ onnistuu. Minulta pikkupikkutihrustajalta se ei sitten niin laadukkaasti käykkään. Ihan seinälle ripustettava talu tämä on.

    • sirokko said

      Voi kiitos, kerran joku pitää suurpiirteisyyttänikin positiivisena, enemmän siitä on kyllä haittaa kun ei jaksa keskittyä yksityiskohtiin ja tulee hutiloitua enimmän aikaa.

  6. Millin said

    Tämä on ihana, tykkään! Kukat hehkuvat ja rtuukku on oikein kaunis!

Jätä kommentti