Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Ympyröitä ja niiden reikiä 3/6

Posted by sirokko : 11 lokakuun, 2015

IMG_3496

Hetki ennen nukahtamista

Sarjassa ympäristöoppi ja askartelu. Guassi ja ohut aaltopahvi. Tässä on ympäristön eli makkarini värit ja suklaarasian leikelty pahvi.  Ideana oli alunperin jatkaa tätä sivuille, mutta kotona ei ollut sopivia pohjia, no menee se näinkin.  Kuva on otettu vanhan pahvin päällä, jotta kuvio erottuisi,  ei siis ole mitenkään kehys.

14 vastausta to “Ympyröitä ja niiden reikiä 3/6”

 1. Raija annikki said

  Kiehtovat ympyrät ja omaperäiset.

 2. UUna said

  Luin ensin, että makkarani värit ja hetken hekottelin…sorry…Itse työ on tosi hieno ja tykkään väreistä, on ne sitten makkarista tai makkarasta. Ei kyllä tämän väristä makkaraa taida olla edes siellä eksoottisessa maassa.
  Avaruudellinen tuntu ja hienosti raitojen suuntaa vaihtamalla olet saanut liikettä kuvaan. Tykkään ideasta kuin koira makkarasta :-)))

 3. sirokko said

  MILLIN, kiitos kommentista. Se oli täällä vielä eilen illalla, ehdin lukea, mutta häippäsi kummasti yön aikana. Siivosin kyllä sähköpostiani, mutta ei sen pitäisi vaikuttaa, kun ei vaikuttanut muihinkaan kommenteihin, koneeni on tainnut ymmärtää jotain väärin…

 4. maahinen said

  Hetki ennen nukahtamista, on vienyt sinut avaruuslennolle. Planeettoja toinen toisensa jälkeen ja liikettä, keinuvaa rauhallista liikettä.
  Hieno moniulotteinen ja avaruudellinen rauhoittava tunnelma. Iltasatu 🙂

  • sirokko said

   Iltasatu voisi olla myös. Yleensä ennen nukahtamista pyörii kaikenlaisia asioita mielessä, joista joskus on vaikea päästä eroon, varsinkin jos on juonut liikaa kahvia liian myöhään 🙂

 5. BLOGitse said

  Moi pitkästä aikaa!
  Yritän taas olla teemassa mukana….
  Sinä olet jo saanut aikaan todella erilaisia ympyräisiä. Tästä aaltopahvityöstä ei pahviksi tietäisi jos et olisi kertonut mutta purkinkannenfolioympyrä vasta ihmetyttikin, tosi hieno!
  Mukavaa viikkoa!

 6. Vastasin tähän jo eilen mutta ei se olekaan täällä…joten uudelleen. Tämä vie minut planeettojen ja galaksien maailmaan, koska olen avaruushullu 🙂 Hyvä!

 7. Selma said

  Modernia ja mielikuvitusrikasta ja aaltopahvista on moneksi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s