Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Metsä 6 ja 7

Posted by sirokko : 19 huhtikuun, 2015

IMG_2152

Tässä tulee nyt kerralla kaksi yhdestä kuvasta, on sen verran hoppuja menossa juuri nyt että pitää oikaista.  Ekassa siis numero 6  juudaksenpuu, se kukkii tuon värisenä tällä hetkellä. Pahvinpalalle maalasin guassilla ja rajasin tämän osan, koska alaosa näytti niin pliisulta.

Ja hups, sen eteen kasvoi toinen puu… tai ei sittenkään.  Sama puu se on, tämä on vain se kokonainen maalaus.  Siinä on värit käsitelty sen verran erilaiseksi, että olkoon oma numeronsa 7, aikaahan tähänkin hassutteluun kului.

IMG_2151b-001

25 vastausta to “Metsä 6 ja 7”

 1. UUna said

  Jos et olisi kertonut, en olisi edes hoksannut samaksi puuksi. Hienoja töitä kumpikin. Upeasti kukkii juudaksen puu. Mutta ehkä se on minulle liiankin värikäs, siksi innostun enemmän toisesta puusta, jossa sinänsä kaunista väriä on annosteltuna vähemmän, juuri sopivasti minulle.

  • sirokko said

   Juudaksenpuut ovat tosiaan värikkäitä luonnossakin, sillä kukkivat puun umpeen ilman lehtiä, todella kauniita, mutta ehkä vähän ähkyyn asti, onneksi niitä ei usein montaa ole yhdessä eikä kukinta ikuisuuksia kestä 🙂

 2. Millin said

  Upeana kukkii juudaksenpuu, koreaksi tekee teidän maisemat. Aivan eri maisemissa kasvaa alimmainen puu, ei samaksi uskoisi! Kauniita ovat kummin päin vaan.

 3. Armiida said

  Iloisen värikäs kukassaan tuo juudaksenpuu. Toinen kuva on todellakin kuin eri työstä, sen värimaailmasta pidän enemmän. Vaikuttava.

 4. Tämän puun ottasin myös omaa puutarhaani koristamaan! On upea!

 5. Upeasti kukkii Juudaksenpuu. Muutaman puun ryhmissä varmaan hyvin kauniita. Alakuvan tumma tausta, vaaleinen runkoineen on upea ja vihreät lehdet edessä, rauhoittavat värien leiskua, Kaksi kaunista ja taitavasti toteutettua metsää 🙂

  • sirokko said

   Kiitos Jaana. Olen näynty juudksenpuita puutarhoissakin, tosi nätti. Se voi kasvaa aika isoksi, joten yksikin riittäisi tuomaan väriä, ja sitä roskan määrää! Puistoissa voisi olla enemmänkin.

 6. susupetal said

  Voihan juudas sentään tätä väriloistoa, niin herkulliset värit, kuin vaahtokarkkia!!

 7. Kauniit herkkuhetken värit.Tuonne voisin juosta puun juurelle,vaan onko Juudas siellä.(:

 8. Sisko said

  Kyllä on komeita värikkäitä puita, ihanat metsät. Juudaksen puu kukkii täydellisesti.

 9. Liplatus said

  Juudaksella on romanttiset hemaisevat kukkaset, upeasti kukoistaa.
  Kiehtovia töitä molemmat.

 10. Aina said

  En tiedä, mikä on juudaksen puu. Luulin ekaa kukkivaksi kirsikaksi. . Alemman työn veisin viivana kehystämöön, se on mielestäni niin hyvä.

 11. Selma said

  Outo on minullekin tuo puu, mutta niin varmaan sata muutakin Afrikan puuta. Kauniita molemmat, mutta vihreä puu vielä kauniimpi 🙂

 12. harakka said

  Mun tulee mieleeni näistä puista, että ensin on puu ihan aikaisin keväällä, joka sitten toisessa kuvassa loistaa kauneudellaan , kun on alkanut kukkia!!
  Kuin kirsikkapuu, vaikka onkin Juudaksen puu!
  Kaunis työ, todellakin!

  • sirokko said

   Se menee luonnossa niin, että ensin tulee kukat ja niiden kuihduttua kirkkaan vihreät sydämenmuotoiset lehdet. Kukat tosin ovat luonnossa paljon pienempiä mutta yhtä täynnänsä niitä on puu silti.

 13. Ester said

  Juudaksen puussa on kyllä kauniit kukat, tuli mieleen kirsikan kukat. Toinen metsäkuva on kaunis kokonaisuus puunrunkoineen. Kuun alussa ajattelin, että aikaahan on vaikka kuinka tehdä kaikki 9 metsää, nyt alkaa takaraja jo häämöttää ja töitä olisi tehtävänä :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s