Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Mixed Media 1

Posted by sirokko : maaliskuu 2, 2015

Millin Maaliskuun taideteema on:   9 Mixed Mediaa

Sekatekniikkaa luovasti.  Nyt saa käyttää mielikuvitusta ja sekoittaa tekniikoita ja materiaaleja mielensä mukaan. Lisäksi pieni selitys materiaaleista ja tekniikasta.

 IMG_1729

Heh heh, kylläpä elämä täällä on värikästä, ei voi muuta sanoa. Tunsin itseni esikoululaiseksi väkertäessäni tätä. Leikkasin munakennoista kiviseinää ja vanhoista piirustuksista kattoja ja torneja, vähän akryyliväriä ja guassia väliin.  Pohjana on lasten vanha tarra-albumi, siinä on juuri sopivasti 9 lehteä.

 

here

 

 Tässä vielä palanen alkutekijöissään. Kuten näkyy, pohjalle on liimattu ilmastointilaitteen käyttöohjeet, joissa kielletään hauvelia menemästä jäähdyttelemään sen alle.  Ettäs tiedät Tina!
Muut ovat tehneet aivan upeita töitä, käykää ihmeessä tekin kadeh… katselemassa. Klikkaamalla sivupalkin kuvaketta Teemakuun taidetta pääsette sinne.

 

Mainokset

24 vastausta to “Mixed Media 1”

 1. Upeaa ja kekseliästä.Tämä on todella kivaa ”saa olla lapsi jälleen””””ja sotkea mielinmäärin.Kivat materiaalit keksit.Lisää odotellen.

 2. Näin sen pitääkin mennä, iloita tekemästään ja siten se ilo välittyy lukijallekin. Hieno työ!

 3. Ihanaa, Hienosti sait kiviaidan väkerrettyä ja nuo tornit on upeita. Näkyy kyllä ohjeet, mut heh,,,;-) mitä, niin se ei olisi selvinnyt ilman suomennosta. Ja materiaalivalinnat kierrätystä, hienoa.

 4. susupetal said

  Nyt olen kyllä huolissani Tinan puolesta, toivottavasti hän ehti lukea ohjeet ennen kuin teit tämän huikean työn. Voi vitsi, sillä tämä on todellakin huikea! Tässä on syvyyttä ja muodot paikallaan, kerroksellisuus toimii täydellisesti. Ilman tuota tekstiä tämän voisi ripustaa näyttelyysi. Tai miksei tekstinkin kanssa.

  • sirokko said

   Tina on yhtä huono lukemaan arabiaa kuin minäkin, taistellaan paikasta 😀 Tekstiä ei tosiaankaan olisi tarvinnut, mutta kun ajatuksissa oli, että tämä on semmoinen yhdeksän teemakuvan kokoelma ja pitäähän sillä olla nimi 🙂 Tein tekstin alunperin hiilellä eikä sitä sitten saanut poiskaan…

 5. UUna said

  Hieno tunnelma ja mahtava syvyys! Kekseliäästi ja taitavasti toteutettu. Täällä yksi ihailija lisää.

  Hei, mitä minulta on mennyt ohi? Onko sinulle tulossa näyttely, vai pidättekö Susun kanssa kesällä yhdessä täällä?

 6. sini said

  Palmupuiden suhistessa tuulessa aloitit sinäkin maaliskuun!

 7. Aina said

  Voi venäjä, vai pitäisikö sanoa algeria! Kaikki olette jo saaneet ekatyöt ja niin hienoja luomuksia. No alulla on, mutta oli vieraita, niin ei ole ehtinyt. Tämä kuukausi taitaa kysyä vähän enemmän voimia, kuin aikaisemmat aiheet. Upea tämäkin!!

  • sirokko said

   Lapsen tasolle tässä vaipuu joka suhteessa, mutta pääasia että puuhaa riittää, ja sitähän näissä vasta riittääkin, aikaa vievää hommaa, kun ei ihan tuosta vaan osaa mitään väkeltää.

 8. Armiida said

  On tämä nyt niin hieno! Ei voi muuta sanoa, kehua vain. Aivan mahtavaa!

 9. tuulento said

  Kerrassaan upea linna.

 10. Millin said

  Upeaa ja värikästä on, todellakin! Upea syvyys! Kekseliästä ja tärkein mukana, tekemisen ilo!

 11. Selma said

  Tämä taitaakin olla työläs haaste, saankohan minä mitään aikaseksi 🙂
  Sinä olet ainakin ahkeroinut ja tämä on vallan hieno työ jos et aikaisemmiin ole tätä tekniikkaa harrastanut. Hyvin itämainen tunnelma minulle ainakin tästä välittyy ja hyvät elementit olet keksinyt. Sieläkö sinä asustelet 😕 )

  • sirokko said

   Täällä asustelen, Algeriassa. Haasteessa riittää työtä, en minä ole harrastanut mitään taidepuuhia sitten nuoruuden päivien, mutta uutta on kiva oppia, tai ainakin tehdä, kun ei ota hommaa liian vakavasti.

 12. harakka said

  Niin todella hieno linna, ihan kuin siellä itse samoilisin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s