Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Joulukuun kortit 1

Posted by sirokko : joulukuu 1, 2014

 ”Joulukuussa jokaisella on monenlaista puuhaa, joten taiteillaan vähän rennommin.
Nyt tehdään kortteja, onnittelu-, syntymäpäivä-, nimipäivä-, ystävänpäivä-, vappu-, pääsiäiskortteja ja tietenkin joulukorttejakin voi tehdä tai vaikka kutsu tai kiitoskortteja… lisähaasteena ensimmäiseen korttiin ympyä.” Näin siis Millin teemakuun taiteessa.

 

IMG_1092A-001
Huh, kortti ei ole minun juttuni ollenkaan, vaikka aiheena tietysti hyvinkin vapaa. Aloitankin tosi rennosti pikkujouluterveisin, tuli mieleen ne pienet joulukortit, joita lapsena läheteltiin toisillemme.
Aasi ja tonttu tulivat tähän tietenkin ihan vahingossa, sillä käytin pohjana viime vuoden marraskuun selätyksen ylimääräisiä vedoksia, ne siis hahmottuivat siitä jo valmiiksi, mitä nyt vähän vahvistin.  Ympyräkin siitä löytyy, vaikka ei kokonaan näykään – vähän kuin kieltotaulu 🙂

Mainokset

22 vastausta to “Joulukuun kortit 1”

 1. lepis said

  Hihii! Kierrätystaidetta sanan varsinaisessa merkityksessä! Aaseillakin on tärkeä merkitys joulun sanomassa, apinoista puhumattakaan! Riemullisen iloisia tanssijoita molemmat.

  Tämä voisi olla meikäläisen tasolle kelvollinen haaste tällä kertaa. Ehkä siis kortteja alkaa pukkaamaan jossain vaiheessa 😉

  • sirokko said

   Ai-van, sitä aasien tärkeyttä ei aina tule huomanneeksikaan 🙂 Hamstraajan ilo on kierrättää, mitään ei kannata pois heittää. Kiva kiva, lepiskortteja odotellen!

 2. susupetal said

  Tulee mieleen kalliomaalaukset kortistasi! En tiennytkään, että jo kivikaudella juhlittiin pikkujouluja!

  • sirokko said

   Se todella muistutti rapistunutta kalliomaalausta ennen kuin aloin sitä lisävärjäämään. Mutta tosiaan, eihän kivikaudella ollut vielä keksitty edes ilolientä, millähän ne itsensä bootasi..

 3. Sisko said

  Oi oi, tämä on niin värikäs, jouluinen ja valloittava, myös vaikeusaste: pyöreä muoto. Notkeasti tanssi käy. Hieno kortti ja hyvä aloitus!

 4. tuulento said

  Vähän aikaa mietin, että miten se aasi sopii joulun tunnelmiin, mutta huomasin, että tosi hyvin. Pikkujouluissa voi olla vähän aasimaisia tyyppejä, mutta joulun lapsen seimen äärellä oli myös aasi!

  • sirokko said

   Näin on. Ja pikkujouluista kun on kyse, niin niissähän usein on mukana ainakin yksi aasi ja muutama tonttu, siksi kuvasta tuli vähän kieltotaulun tapainenkin 🙂

 5. Millin said

  Hauska pikkujoulukortti, tunnelmaan sopiva kuva. Noista marraskuun selätyskuvista voi syntyä vielä vaikka mitä, kun näin hyvään alkuun pääsit. Hihitän teidän kommenttejanne ;D

 6. Iloista nissepolkaa.Tulee hyvä mieli tästä.

 7. UUna said

  Tämä näyttää herkulliselta! Onko nyt varmaa, että tätä korttia ei saa syödä? Sekin nimittäin olisi aika veikeää: saada syötävä pikkujoulukortti.
  Herkullinen ja hieno joka tapauksessa 🙂

 8. Aina said

  Aasi ja tonttu tanssivat joulukuun ensimmäisen korttitanssin. Rento pikkujoulu meininki.

 9. Hieno idea kortiksi,kuin olisi pikkuleipä..hmm onko se ? 🙂 Pikkujoululeipä..jee!

 10. Liplatus said

  Hulvaton kortti, saa mielikuvituksen liikkeelle.
  Näen kortin sisällössä sellaista joka sopii todella hyvin pikkujouluun.:-)

  Mainio toteutus!

 11. Todella hauska kortti. Minullekin tuli vanhat kalliopiirrokset ensimmäisenä mieleen. Hahmojen kehonkieli kertoo hauskasta juhlinnasta.
  Upea kortti 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s