Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Marraskuun kollaasi

Posted by sirokko : marraskuu 26, 2014

marras1

Siinä ovat marraskuun ponnisteluni tulokset kaikki yhdessä. Oli haastavaa kaikin puolin, mutta todella antoisaa. Kiitos Millinille, tästä mukavasta ja opettavaisesta ajanvietteestä.  Nyt en vaan tiedä, mihin kokoon tämä pitäisi linkittää sinne kollaasisivustolle vai meneekö se automaattisesti. Millin varmaan hoitaa homman puolestani?

Ai niin, ja olen siis ansainnut myös papukaijamerkin marraskuun viihteestäni, eipä pidä unohtaa tätä Millinin luomaa kaijaa. Kiitos Millin!

papukaijaasetelma

 

Mainokset

14 vastausta to “Marraskuun kollaasi”

 1. Sisko said

  Tää on kaunis. Asetelman kuvat on erilaisia ja värikkyys ja muodot huomaa parhaiten kollaasissa. Kannatti ponnistella! Hienosti sommiteltu kollaasi.

 2. Millin said

  Taiteistasi tuli upea kollaasi!! Lopputuloksesta ei näy että olisi ollut haastava, niin hienosti onnistuit. Vesiväri/mustetyösi ovat suosikkejani:)

  Käyn lisäämässä tämän kollaasisivulle puolestasi 🙂

 3. UUna said

  Oi, kuinka upea! Aivan kuin oikealla ylhäällä oleva kuu antaisi salaperäisen valonsa kaikille töille. Tämä on kyllä hieno kollaasi, mutta niin ovat olleet jokainen työkin yksin ja erikseen. Ajattele yhdeksän asetelmaa kuukaudessa. Parille jo kirjoitin, että olllaan me aika yllytyshullua kansaa 😀

 4. susupetal said

  Niin kuin olen aikaisemmin kirjoittanut, sinun tyylisi kyllä iski minuun tämän kuukauden aikana! Upeaa pintaa ja sommittelua, värit niin nappiin!!

 5. tuulento said

  Puhuttelevan näköisiä maalauksia, en ollut kaikkia nähnytkään! Hienoa!

 6. lepis said

  Onnea Papukaijanmerkistä! Komea on kollasi, tasapainoisesti värittynyt mielenkiintoisilla asetelmilla. Tämä on ollut mielenkiintoinen projekti seurata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s