Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Marraskuun asetelma 8

Posted by sirokko : marraskuu 22, 2014

IMG_1053a

Ranskalaiset parvekkeet

Teistailin Art Masking Fluidia.  Käytin kiiltävää paperia, sillä pehmeämmästä Fluid vei paperin pinnankin. Fluidin tarkoitus on siis jättää valkoisia pintoja sinne minne halutaan. Käytin ensin guassia pohjavärinä ja sitten fluidia sinne sun tänne summa mutikassa.  Fluid kuivuu kumimaiseksi ja se on helppo rullata irti, paitsi että kiiltävästä paperista se vei lähes kaikki pohjaväritkin. Tämä oli vähän kuin sokkokoe, tehdään ja katsotaan mitä siitä sitten saisi. Lisäsin guassilla sen mitä silmäni sanoi. Rapistuneita taloja näytti syntyvän 🙂 Ei ihan oikeaoppinen asetelma, mutta näin tällä kertaa.

Mainokset

22 vastausta to “Marraskuun asetelma 8”

 1. Millin said

  Aivan uusi juttu minulle tämä maskig fluid. Mielenkiintoinen tekniikka. Työsi on tosi upea ja tarpeeksi asetelmaa Teemaan 😉 Pidän väreistä jotka tuovat lämpöä, hieno tunnelma, voisin muuttaa tuonne asumaan ja joka aamu nauttia aamukahvin parvekkeella ;D

  • sirokko said

   Voisi olla vähän meluista na 🙂 Jonkun yllyttämän olen joskus ostanut tämmöisenkin Fluidin kokeiltavaksi, ihan mielenkiintoinen se, en vain ole oikein vielä sinut sen kanssa, ehkä canvas olisi paras pohja.

 2. Onhan tämä hieno asetelma.Todella mielenkiintoinen.Itsellä ei ole hajuakaan tekniikastasi.Upeaa uskallusta.

 3. Sisko said

  On niin hienot ranskalaiset parvelleet ja lämpimät värit. Tuolla tykkäisin olla ja nauttia olostani. Hieno ranskalinen asetelma!

 4. Liplatus said

  Lämpimään roomalaisen kaupunkiin vei Minut tämä valoisa, kaunis, lämmin värinen työ. Hienoa erilaista.
  En ole näitä haasteita tehdessä käyttänyt tekniikoita.

  Tykkään tästä.

  • sirokko said

   Minä yritän käyttää tarvikkeitani nyt kun on tilaisuus, muuten jäävät kaappiin, ja tykkään kokeilla tekniikoita. Ei tietty tarvitsisi jos jo osaisi ja tietäisi mitä haluaa tehdä.

 5. UUna said

  Onhan siinä asetelmaa kerrakseen. Upea väritys ja tykkään noista epätarkoista muodoista, ne saavat mielikuvituksen liikkeelle. Hyvä apu tuo pohjan peitto, olen joskus käyttänyt esim. koivun rungoissa tai kukissa. Asetelmahaaste tiivistyy, sinä sen kun parannat kuva kuvalta. Kohta on grand finale, mutta älä ota paineita 😀

  • sirokko said

   Paineet oli ihan alussa, kun ei ollut varma kehtaako mukaan ollenkaan, mutta kun kynnys on kerran ylitetty niin so what.
   Joskus tulee mieleistä tulosta joskus ei, oppina otan tämän haasteen, en ole ollenkaan tiptop suorittajatyyppiä 🙂

 6. lepis said

  Mielenkiintoista! En ole tuollaisesta maskauskamasta kuullutkaan. Enää ei siis käytetä valkoista kynttilää 😉 Komea on teos. Ihanat maanläheiset värit.

 7. Aina said

  Tämän kiidättäisin kehystämöön oikopäätä ja laittaisin näköpaikalle.

  • sirokko said

   Harvoin saan aikaiseksi mitään, minkä ilkeisin seinälle laittaa, tämän ehkä voisin.. tosin nämä aina näyttävät pienenä tietokoneruudulla paremmilta kuin todellisuudessa ovatkaan.

 8. susupetal said

  Minulla menee aina hermot, kun rullaan tuota maskia pois, se ei lähde helposti!!!!

  Mahtava työ, tykkään todella tyylistäsi..

 9. Minulta on tämä jäänyt jostain syystä näkemättä, mutta onneksi nyt näin. Sillä hieno työ ja upea uusi tekniikka jälleen. Kiitos.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s