Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Marraskuun asetelma 6

Posted by sirokko : marraskuu 15, 2014

suku115

– Rakas rakas sukuni –

Nyt kyllä  jo naurattaa.  Ties kuinka monta asetelmaa heitin roskakoriin, kun ei naksaa niin ei, vaikka oli koko päivä aikaa eikä nettikään toiminut.  Lopulta päätin tehdä jotain toooodella yksinkertaisen naivistista, johon ei kummia taitoja tarvita. Loistava idea, niin luulin hetken verran.  Paperi oli sen verran ohutta ettei sitä voinut uudelleenkaan työstää, eikä olisi enää ollut mehujakaan, joten siinä se alkutekijöissään skannattuna. Akryylivärillä ja tussilla tuhrittu. Nuo hymiöt ovat oikeasti keltaisia, mutta skanneri teki niistä kalpeanaamoja, ei ottanut sekään tätä hommaa tosissaan.
Tällaisiakin päiviä mahtuu joukkoon ja saakin mahtua.  Parempaa inspiraatiota odotellen.

Mainokset

20 vastausta to “Marraskuun asetelma 6”

 1. lepis said

  Suloinen!

 2. sini said

  …ja täällä toinen itsensä vähättelyn mestari! (minä toinen…siis) hauska, ihana, värikäs, hyväntuulinen, vieläkö jatkan että uskot että on ihan mallikas työ!Eikö vihreä ole elämänilon ja uudesti syntymisen ym…väri?

  • sirokko said

   Hyväntuulinen ja värikäs, siitä olen samaa mieltä. Vihreää kaipasin niin monen tumman työn jälkeen, mutta pitihän sitä mustaa tähänkin sotkea. Ei kyllä tullut sitä mitä ajattelin, kärsivällisyyskin oli jo lopussa ja se näkyy.

 3. Millin said

  Tämä on ihana ja loistava idea! Ja kaikkea muuta kuin tuhrittu. Sydämellä tehty ja kehut ansaitsee!

 4. Aina said

  Sydämellisiä kavereita, jakavat iloa ympärilleen, miksi epäonnistunut? Raikas ja tunteella tehty, astelmana oivallinen naksaus.

 5. Sisko said

  Tämä on hieno asetelma, naivistinen tyyli sopii tähän oikein mainiosti. Hymynaamoja tarvitaan tähänkin haasteeseen. Naivistista tyyliä pitäisikin alkaa piirtää enemmän, se on iloista ja hauskan näköistä.. Vihreävoittoinen sopii tähän mainiosti

  • sirokko said

   Naivismi on tosi kiva taiteen ala, siinä vaan pitää olla taitava ja huolellinen, että tulos näyttäisi oikeasti hyvältä. Tästä tuli vähän liian huolimattomasti piirretty.

 6. Luovuudella ei ole rajoja. Tämä se osoittaa. Hieno idea sekä hyvä työ.

 7. Liplatus said

  Hauska, hyvänmielen työ on, vaikka taiteillessa onkin tiukille ottanut.
  Tykkään tämän kuluneisuuden vaikutelmasta.

  Väliin se todellakin vastustaa näitä tehdessä.

 8. UUna said

  Mikä ihme meitä vaivaa, kun kaikki vaan valittavat tekemisen vaikeutta, vaikka tulos on mitä mahtavin. Itsekin tähän lankesin ja ymmärrän syyn muidenkin kohdalla, koska aina on mielikuvissa jotain mitä yrittää ja kun sitten ei saavuta sitä, ei näe sen työn arvoa, jonka saavuttaa.

  Minusta tässä on mainio idea ja toteutus yhtä hieno. Turhaan nyt rypistelet siellä kulmiasi, olen oikeasti tätä mieltä. Kunhan olet muutaman päivän tätä näkemättä, niin alat nähdä työn toisella tapaa, eikä alkuajatus enää häiritse niin voimakkaasti. Siis hyvä sinä, persoonallinen ja iloinen työ!

  • sirokko said

   Siinä se ehkä onkin, kun näitä tekee enemmän niin jossain vaiheessa alkaa nähdä jo valmiin työn silmissään eikä se tulos tietty koskaan ole sellainen kuin kuvitteli, varsinkaan kun taidot ei vastaa niitä kuvitelmia. Pitäisi päästä etukäteisajatuksesta irti ja tehdä vaan sitä mukaa inspiraatiota seuraten. Nyt kyllä jo tiedän mitä tekisin toisin, opiksihan tämä vaan on. Eikös taiteilijatkin tee monta versiota samasta työstä ja sitä yhtäkin joskus todella kauan 🙂

 9. susupetal said

  Olet kyllä niin viehättynyt ja vaikuttunut näistä töistäsi, tykkään ihan sikana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s