Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Lokakuun abstrakti 7

Posted by sirokko : lokakuu 16, 2014

IMG_0810

Millin kertoi, että väriliitujälkeäkin voi silittää. Pitihän sitä heti kokeilla ja samalla kokeilin ottaako siihen myös ohut muovipussi kiinni. Ottaa se. Tarpeeksi kuumalla raudalla saa muovin kivasti reikäiseksikin. Kokeilun tulos oli muuten mitäänsanomaton, joten valuttelin leimasinmustetta päälle, punaista ja mustaa. Tuli vielä hirveämpi sotku, josta vain  tämä yksi kulma oli suht siedettävä, ei edes kovin abstraktiksi voi sanoa. Mutta tulipa kokeiltua, sehän tässä haasteessa kivaa onkin.

 

Mainokset

18 vastausta to “Lokakuun abstrakti 7”

 1. Sisko said

  Älä vähättele itseäsi kuvan lopputuloksesta tämä on mielestäni todella hieno. Kauniit värit ja punainen lanka. Lehdet, sateenvarjo ja ilmapallo tulevat mieleen.

  • sirokko said

   Se koko työ oli kyllä ihan kamala sotku, onneksi koneella voi rajata näitä parempia osia. Ilmapallomarkkinat olisi muuten ollut se alkuperäinen nimeltään, jos olisi onnistunut 🙂

 2. Lopputulos on hieno, hyviä ideoita!

 3. tuulento said

  Minusta tuosta tuli mahtava. Mieleen tulee syksyn lehdet ja veren roiske. Siinäpä syksyn elementit?!

  • sirokko said

   Mies kysyikin, olenko leikannut sormeeni 😀 Syksyhän oli ennen se teurastusaika maalla, jos oikein muistan. Ei kyllä ollut tarkoitus mitään murhamysteeriä piirtää 🙂

 4. UUna said

  Minäkin ihastuin heti tähän työhön! Tuo punainen lanka on kyllä tarpeen, kuten usein muussakin tekemisessä. Tässä se antaa voiman ja juonen, mutta pintarakenteet ovat todella kauniita ja kiinnostavia. Muusta osasta en tiedä, mutta tämä on upea teos!

  • sirokko said

   Se hyvä puoli näissä digikuvissa, että voi rajata pois kaiken epämääräisen ja jättää vain parhaat palat. Muovi repeili ja ryppyili kivasti silittäessä, sitä voisi hyödyntää toistekin.. paremmalla onnella.

 5. Millin said

  Tämähän on hieno! Eikä esitä mitään, siis abstrakti! Sinä menit vielä sulattamaankin muovin! 🙂 Jännää pintaa siitä tulikin, pidän kuvastasi

  • sirokko said

   Minusta se niin selvästi esitti kukkasta, mutta hyvä ettei kukaan muu sitä nähnyt, tuli siis abstrakti 😀 Minun väriliituni ei näyttänyt paljoa sulavan, joten lisäsin muovipalasia, hyvin sulivat kuitenkin yhteen.

 6. Pike said

  Lasketut pariisilaiset sateenvarjot, ehkä keväällä, madame seisoo ylväänä punaisessa pitkässä mekossaan! Hieno!

 7. Aina said

  Mitähän maailmassa vielä keksitäänkään. Tämä on oikeaa taideopetusta. Sulatellaan värit ja pussit ja musteet päälle ja saadaan vaikuttavaa jälkeä. Ilman tuota punaista hahmoa, työ olisi jäänyt vaaleaksi. Osaat laittaa siihen aina sen jännitteen, mikä työn kokoaa.

  • sirokko said

   Yleensä lisäilen aina liikaa niitä ’jännitteitä’, kuten tässäkin kokonaisuudessa. Onneksi digiaikana ei ole pakko koko kuvaa käyttää. Nämä kokeiilut ovat ihan parasta tällaisissa haasteissa, innolla aina odottelen muiden ideoita.

 8. Liplatus said

  Muovin sulaminen antaa hyvin elävyyttä pinnalle ja on kaunista.
  Punaisuus tuo dramattiikkaa ja jännitettä.
  Kiehtova työ.

 9. Mielenkiintoinen ja rohke.Mahtava kokeilu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s