Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Aakkoset V

Posted by sirokko : huhtikuu 26, 2014

Kirjainhaaste 21 etsii tällä viikolla V-kirjainta.  Odottelin koko aamun erittäin veemäistä puutarhan asukkiamme kuvattavaksi.   Joka aamu tämä vähälahjainen  mustarastas tulee huutamaan ikkunani alle  nokka isolla v-kirjaimella: …tuViiit-tuViit-tu..
Mutta harmi, eipä tullut tänään, mokoma varmaan arvasi aikeeni. Oli etsittävä uusi kohde, jääkaapin ovesta löytyikin vanhanajan koristeellinen V.

IMG_8975
Vertauksen vuoksi:  elävästä elävästä tuo vee löytyy nykyaikaisessa muodossaan.

perho v

 

Mainokset

6 vastausta to “Aakkoset V”

 1. Kaunis v.
  http://blogisisko.blogspot.fi/2014/04/aakkoset-21-v.html#comment-form

 2. susupetal said

  Vähälahjainen mustarastas? Onpa harmittava yksilö, oman ikkunani alla visertelee onneksi multitalented mustarastas, jonka ääni on niin kaunis.

  Vanhassa kodissa veemäiset lokit kerääntyivät aamukäskynjaolle aina kolmen aikaan yöllä. Silloin kyllä kaipasin haulikkoa.

  Perhosen veemäisyys vallan viehättävää!

  • sirokko said

   Kuulemma linnun laulu on kovempaa kaupungeissa kun pitää ylittää taustamelu, ja metsissä oppivat laulamaan paremmin. Meillä saavat siis lähes karjua, ei ihme etteivät viitsi pidempiä lurituksia vedellä 🙂 Tai ehkä ne ovat oppineet käyttäytymään kuin ihmiset… Onneksi ei sentään ole lokkeja pihalla.

 3. unelmikko said

  Kauniita perhosia on nyt ilmassa vaikka pakkastakin vielä joka aamu. Nuo ”sukkahousuperhoset” on ihania, niitä olen joskus väsännyt paljonkin. Kauniita kuvia on blogissasi, katsellut ole pitkäänkin vaikken oo kommentoinut. Blogimaailma on ihmeelinen, loputon aarreaitta kuvineen luonnosta ja kaikesta muustakin.

  • sirokko said

   Sinä oletkin taitava käsistäsi. Jossain vaiheessa ajattelin itsekin kokeilla noiden perhosten tekemistä, mutta sitten sain näitä valmiina jostakin ja yritys jäi ajatukseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s