Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Marraskuun selätys 3

Posted by sirokko : marraskuu 4, 2013

IMG_6215-001

Tänään on sitten pesty ikkunoita. Ihan totta, ainakin muutaman ehdin ennen kuin siirryin siivouksen hupapuoleen.  Tämä ikivanha aine oli jäänyt piiloon kaapin perälle, ikkunoita sillä ei enää saanut puhtaaksi, on tainnut kaikki tehoaineet jo haihtua, mutta kokeillaan  taiteellisiin tarkoituksiin.

IMG_6232

Päivän soppa lautasella.  Lepiksen reseptillä.  Ikkunanpesuainetta (entistä), oliiviöljyä ja nestemäistä guassia, muutama tippa vesiväriä.  Valuttelin vähän nähdäkseni miten öljytipat leviävät ja sitten paperi päälle ja pois.

IMG_6231

Paperille ilmestyi … selvästi koralliriutta Punaisessa meressä. Ei hassumpi tulos ollenkaan!  Tein saman toisenkin kerran, mutta tuloksena oli miltä lie planeetalta karannut avaruusolio, tiedättehän ne liskopäiset,  skannasin sen (ja ylityökseni öljysin skannerinikin).

EPSON scanner image

 

Aina kun nesteitä aletaan sekoitella en millään voi vastustaa makrokuvia. Palasin takaisin Punaiseen mereen ja sukelsin korallien keskelle  ja mitä sieltä löysinkään…

IMG_6224

muun muassa merivirrassa ilakoivia eläimiä

IMG_6228b

 ja öljyvuodon, iik!

13 vastausta to “Marraskuun selätys 3”

 1. harakka said

  Hienoja taiteellisia kuvia olet kehitellyt sielä ja se yksi kyllä on ihan selvästikkin avaruusolio!

 2. Uuna said

  Hienoja tuli! Minäkin tykkään napsia makroja joukkoon, lähikuvat ovat niin herkullisia. Ensimmäinen soppa lautasella on upea. Siinä on monta profiilia, paistettuja munia ja vaikka mitä. Kaikissa upeita värejä ja hienoja valumia.

 3. […] Sirokon superaineet löydät täältä. […]

 4. lepis said

  Minulle tuli mieleen merihevoset jo heti tuossa ensimmäisessä paperille siirretyssä kuvassa. Ihania värejä näissä! Ja toisessa on selvästi koira tuolla oikeassa reunassa. Upeaa jälkeä! Öljy on jännä lisä näihin. Mitäköhän muuta ainetta voisi käyttää terästykseen?

 5. mm said

  Täähän ON taidetta mitä suurimmassa määrin :=) Ja nuo merivirran eläimet suorastaan kutsuvat mukaan uimaan – siis siellä teidän meressä, ei täkäläisessä marraskuun kurjuudessa ja hurjuudessa.

  • sirokko said

   Ainakin mukavaa väriterapiaa marraskuulle. Ei kyllä uida meidänkään meressä enää, vesi on jo kylmää, tänäänkin hirveä tuuli ja sade pieksee.. täälläkin siis jo syksyn tuntua.

 6. Millin said

  Punainen meresi kuhiseen mitä ihmeellisempää elämää! Taidetta. eikä lainkaan hassumpaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s