Sirokon silmässä

kuvittelua kaikenlaista

Marraskuun selätys yks kaks

Posted by sirokko : marraskuu 3, 2013

Lepiksen How to survive Novembre 2013 kutsuu selättämään marraskuuta ensi alkajaisiksi siivouskomeron tarkastuksella (ööh siis siivoamisella).  Mitä turhaa sieltä löytyykään.  Tältä näytti minun kemikaalihyllyni ennen siivousta marraskuun eka päivä.

IMG_6148-001

Eihän siellä paljon turhaa ole, vähän epäjärjestystä kylläkin… mitähän niille sitten pitäisi tehdä, se paljastui toisena päivänä.

IMG_6185-001

Lepiksestä kun on kyse, niin jotain hauskaa kemikaalitaidetta tietenkin.  Huom, sitten kun ensin on siivottu piirustusvälinekaappi.  No niin, vanhat vesivärit löytyi, tosi vanhat, lasten kouluajan jäänteitä, mahtaako niistä enää edes väriä irrota, se nähdään kohta.  Valitaan seuraksi yksi kemikaali. Käteeni osui Cillit Bang, senhän pitäisi suorastaan räjäyttää lika, joten miksei väriäkin.

IMG_6190

Ups, se olikin vaahtoa! Ruittasin mustalle muovialustalle ja yritin tiputtaa vesiväriä sekaan.  Alusta oli kallellaan ja vaahdot valuivat toiseen sivuun.  Tässä vaiheessa näyttää vielä aika ’talviselta maisemalta’, mutta vähän väriä lisää ja lätkäistään vesiväripaperi päälle.

IMG_6192

No, suurempaa räjähdystä ei tapahtunut, taisin upota avantoon. Otetaan uusiksi,  tällä kertaa lasialustalla ja putkivärillä, löytyi nimittäin yksi orpo vesiväriputkilo, mustaa tietysti.

IMG_6194

Ruit ruit! Huh mikä hirviö!  Taitaa olla halloween rausku. En haaskannut kallisarvoista paperia tähän otukseen.

Ja vielä vähän lisää kertakäyttötaidetta…

IMG_6195

Hm… porot kuutamolla?

Täten tuli todistettua, että Cillit Bang  ei oikeasti osaa räjäyttää muuta kuin likaa eikä suoraan sanottuna siinäkään ole maineensa veroinen, mutta laitan sen silti takaisin kaappiin.  Ehkä väreissäkin oli toivomisen varaa, mutta nehän ovatkin menossa roskiin, siivouksestahan tässä oli kysymys. Näin hauskaa hommaa voi sekin olla.

Mainokset

17 vastausta to “Marraskuun selätys yks kaks”

 1. pike said

  Hauska postaus, avantokuva on paras! Samaa mieltä Bangin tehosta, muutama pullo löytyy ja justkin sillä yritin jynssätä, ei räjähtänyt täälläkään.

 2. harakka said

  Avanto kuvasta mäkin tykkäsin eniten.
  Haaste näyttäisi kyllä kivalta, saa nähdä, ehtisinkö huomenna aloittaan.
  Mulla on ollut myös tota Cillit Bangt ainetta, mutta ei kyllä mitään räjähdystä kuulunut, eikä sen puoleen näkynytkään. Mutta mikä ihme sen mainoksessa räjäyttää hi!

 3. lepis said

  WoooooW! Upeaa jälkeä! Rauskukuva on minun mieleen 🙂
  On muuten mielenkiitoista, kun on niin erinimiset aineet tuolla sinun kaapissa mitä ollaan totuttu.

  • sirokko said

   En kyllä ymmärrä miten sait niin hienon aivokuvan aikaan, ei voi olla pelkästään räjäytysaineen syytä se. Laitoin varmaan liikaa ainetta ja liian vähän väriä, tai ehkä piti olla ne aivotkin joita kuvata..
   Putelien sisällöt on muuten varmaan suht samoja kuin sielläkin vaikka nimissä onkin eroa.

 4. Millin said

  Räjähtävää taidetta 🙂 Avannossasi näkyy muutama silmäparikin, jokunen uskalias on veteen pulahtanut. Halloween rausku ja porot kuutamolla, aikamoinen räjähdys se olikin!

 5. […] Sirokon selätyskuvat löydät täältä. […]

 6. Liisa said

  Onpa teillä hauskat siivouspuuhat meneillään. 😉 Hienoa jälkeä. Itselläni ei ole enää isoa tiskipöytää, joten kaikenlainen läträys on jäänyt vähemmälle.

  • sirokko said

   Ei tämä vaadi suurta tilaa eikä sotkekaan, vahakangas alle… ja no, minulla kyllä sattui ensi innostuksessa roiskumaan vesiväriä jopa lakanalle, mitenkähän onnistuinkin 🙂

 7. arleena said

  Avanto on kaunis ja talvisen raikas, turkoosia näyttää heijastuvan talvitaivaalta lumen pintaan. Raikasta.
  Tietenkin avannossa asuu hirviö ja se näyttäytyy sopivasti seuraavaksi. Ei pelota, uskon ettei pääse avonnosta ylös mustaamaan lumimaisemaa.
  Kivaa hommaa.

 8. Uuna said

  Minusta nämä ovat hienoja! Tykkään valumista ja siirtymävaiheista, kuplista ja mustavalkoisuudesta. Mitähän jännää tästä seuraa. Pakko oli lähteä taas mukaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s